Life is a Playground

By: zura aizura

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Sep-2009 07:45 Email | Share | | Bookmark
Teater Prambanan dan Kisah Sang Hanuman

Rasa bertuah menjejakkan kaki di bumi Jogja. Mewah dengan kesenian dan sangat unik. I'll upload more pics later. Enjoy dulu gambar2 teater Prambanan nih. Setting pentasnya sangat cantik. Boleh nampak candi Prambanan as a backdrop. Dan kebetulan pada hari kami menonton bulan sedang mengambang. Beautiful. Tinggal lagi saya je x pandai amik gambar. Hohoho..


















Wednesday, 2-Sep-2009 15:59 Email | Share | | Bookmark
On the Right Path

Rasanya ini my last tag along with monsoon team. Lama dah job ni, time cuti semester aritu. Enjoyable. Yeah, ada rezeki bole tag lagi. Tapi rasanya saya nak quit buat wedding. Hohoho. Just not so me.
Tapi elok la saya tumpu sepenuh hati kpd study dulu, kan? Aim utk deanlist n first class degree, kena kerja kuat. Hehhe.
Btw, thanks utk yg memberi sokongan. InsyaAllah ada masa saya update my trip to Jogjakarta baru2 ni pulak.
Daa..















Monday, 3-Aug-2009 16:47 Email | Share | | Bookmark
Reception : Sharul n Shafinaz

Some pics from Sharul n Shafinaz's album. More at http://www.flickr.com/photos/zura_aizura/

Owh. Sila enjoy pic bnyk2 ni ya. Thanks to Chucky for the job n your trust juga. Thanks for the basic tips on photography too.

And my back up photog on that day, Ary. Thanks.



















Tuesday, 21-Jul-2009 00:54 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to Me!

Today is my birthday. 21 Julai. Owh, sudah 27 tahun oledi berlegar2 di muka bumi ini. Sudah besar kan? Sedih la pulak rasa sebab x ramai dah org wish n x dpt celebrate, mkn cake with my family. Huhu.. Lagi 3 tahun cukup la umo 30. Wahhhhhhhhh.. x lama dah!!

Terima kasih untuk mak n ayah yg membawa saya ke dunia ini. Sungguh appreciate. Saya akan blaja rajin2 n pay for your tears.. I promise.


btw, notice x mak ayah saya kiut? mcm saya, kan?


Sunday, 12-Jul-2009 11:19 Email | Share | | Bookmark
Outdoor : Riena n Khairi









enjoy!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net